Треньорът на Барселона Шави Ернандес сподели, че вечният съперник Реал Мадрид има

...
Треньорът на Барселона Шави Ернандес сподели, че вечният съперник Реал Мадрид има
Коментари Харесай

Шави посочи предимството на Реал пред Барселона

Треньорът на Барселона Шави Ернандес показа, че безконечният съперник Реал Мадрид има психическо преимущество в идното “Ел Класико ” за Суперкупата на Испания в неделя от 21 часа.

“Мадрид има психическо преимущество, тъй като тимът е по-опитен. Но гладът за титли би трябвало да е нашата движеща мощ, тъй като от дълго време не сме печелили нищо. И младите, и опитните играчи би трябвало да са гладни за триумфи.

Съперникът е доста мощен физически и тактически, както и в прехода от отбрана към офанзива. Мадрид е първенец на Испания и Европа, в гените му е да взе участие във финали. Трябва да се вълнуваме от следващия двубой с този популярен съперник. Един трофей ще ни даде невероятна убеденост за остатъка от сезона.

Много неща в играта ни ме тревожат, само че ще се опитаме да сведем до най-малко грешките. Трябва да пресираме доста. Не е доста почтено, че Мадрид имаше ден повече за отмора, уповавам се за следващата година да има смяна в програмата. Но даже да си контузен, в подобен мач против този противник би трябвало да дадеш всичко от себе си. Ще опитаме да спечелим Суперкупата на Испания, с цел да си дадем подтик до края на сезона ”, сподели Чави.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР